Cazare,  Personal

Cum economisesc bani la cazare pe booking prin Bonusway

Bine, economisesc e greșit spus, Bonusway e un site de cashback, practic primesc înapoi 4% din rezervările pe care le fac prin booking.com. Nu e mult, de fapt 4% e nesemnificativ, dar, zgârcită cum sunt, gândesc așa: „hotel oricum îmi rezerv, așa că de ce să nu primesc ceva înapoi?” Am primit până acum vreo 66 de lei, iar eu nu am făcut nimic pentru asta, doar am accesat bonusway înainte de a-mi lua cazare undeva.

Cum funcționează?

Mai întâi intru pe site-ul bonusway.ro. Apoi, în secțiunea „Magazine” aleg „Călătorii” și de acolo aleg booking.com.

bonusway cashback bookingbonusway cashback booking

Procedez normal cu booking. Spre exemplu, eu mă gândeam să merg de Revelion în Kanchanaburi, să văd Death Railway și muzeele despre Al Doilea Război Mondial, să urc cele șapte niveluri ale cascadei Erawan, poate să dau și pe la un sanctuar de elefanți dacă găsesc unul care să-mi pară suficient de etic și neexploatator de animale, să văd ruinele khmere din parcul istoric Prasat Muang Singh și să mă și relaxez câteva zile.

bonusway cashback booking
Pagina de booking apare cu sigla Bonusway

 

bonusway cashback booking
Aici apare suma care mi-ar fi returnată. În thai baht, așa am setat la monedă

Și gata.

Bonusul care urmează a fi returnat e inițial în stadiul „în așteptare”. Abia la aproximativ o lună după ce m-am cazat trece în stadiul „plătibil”. De retras se poate retrage abia după ce se atinge pragul de 50 de lei.

bonusway cashback booking
Bonus în așteptare, plătibil, deja plătit

Am văzut acolo și alte magazine, printre care iherb, elefant, notino, melkior, marionnaud, aliexpress, zoot, answear etc., fiecare cu diferite procente de cashback, dar cum am folosit doar pentru cazare, nu-mi pot da cu părerea, scriu doar despre ce știu și ce am folosit.

Atenție, am înțeles că nu se înregistrează bonusul dacă rezervarea pe booking se face din aplicație așa că eu folosesc site-ul, fie pe laptop, fie pe smartphone. Și pentru a porni cu dreptul, dacă vă înregistrați folosind acest link, veți primi 10 lei. Cât despre mine, voi primi și eu aceeași sumă, dar numai dacă folosiți site-ul și faceți achiziții pentru care acumulați bonus de minim 4 lei.

Disclaimer: nu am primit nimic pentru a scrie acest articol. Am folosit Bonusway, a funcționat, îl recomand.

6 Comments

  • Cristina

   Nu știu cât și cum merge în cazul altor site-uri, dar pentru booking l-am folosit eu și pot confirma că am primit banii. Na, nu e cine știe ce, dar știi cum e, îi iei, nu-i dai :))

 • laroseroseblog

  Eu foloseam ceva franțuzesc cred, igraal: acelasi principiu. Doar ca in ultimii ani am rezervat direct la hotel si asa, uneori, economille sint mai mari decat 4%. Un hotel unde mergem taxeaza pe cei care vin prin booking cu 7.90 micul dejun, altfel micul dejun e gratis, inclus in pretul camerei.

  • Cristina

   Să știi că și eu de multe ori mă uit pe site-ul hotelului ales înainte de a face rezervarea, să văd dacă au un preț mai bun sau diferite promoții. Uneori sun sau le dau un mail, dar nu mi s-a întâmplat des să fie mai ok decât booking. Oricum, eu sunt zgârcită la lucruri din astea așa că zic că orice economie e binevenită, nu contează cum e obținută 😀

   • laroseroseblog

    Eu dau telefon si zic: bk e atat, voi ce oferiti? M-am si fentat cand mi-au oferit pret bun, apoi la hotel mi-au zis ca nu stiu nimic, poate am vorbit cu colegul . Asa ca acum regula e oferta scrisa prin mail. Noi fiind 4 sau 5, des trebuie oricum telefonat, ca ne trebuie 2 camere .

 • Angela Călătorește

  M-am înscris și eu de curând, am făcut deja o rezervare, tot pe Booking și observ că mi s-a alocat bonusul. Clar e în așteptare. Nu e mult, dar se adună, mai ales că și fac des rezervări pe astfel de site-uri, iar cumpărăturile mi le fac, la fel online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.