Cristina face Aventură

Povești cu dor de ducă și aventuri câte și mai câte

Am fost într-un Bollywood Dance Bar în Singapore

Și s-a întâmplat fix…nimic.

Știu, știu, n-am mai scris de-un car de vreme și-acuma vin cu povești din astea plictisitoare, mai bine n-aș mai scrie. Hei, măcar n-am fost amendată în Singapore și asta e destul de greu de realizat, în Big Brother City posibil e ceva amendă și pentru respirat greu, iar grașii ca mine respiră greu. Grașii și Darth Vader.

 

Nu prea cunosc eu ce și cum cu barurile astea cu muzică de Bollywood, adică nu știu dacă obișnuit e să fie plictisitoare sau doar m-am nimerit în seara și/sau orașul greșit/ă. Era duminică seară, ora 10 jumate, în Boat Quay – care e o zonă plină de baruri și restaurante, deci duminică seara ar trebui să fie ceva mai vibrant. Ei, aș! Cum a dat A. ,pe care-l cunoscusem cu o seară înainte și care sugerase locul, perdeaua de la intrare la o parte, cum…nimic.

Erau doar vreo trei indieni inerți care se uitau la patru fete plictisite mimând ceva dans pe muzică indiană. Acuma, gagicile erau mișto. Din alea cu piele măslinie și păr bogat, cărnoase, cu șolduri și pulpe, purtând sariuri croite sexos și transparent, să arate piele la umeri și talie. Cei trei crai din public păreau total neimpresionați. Eu cred că păream doar dezamagită, doar intrasem acolo ca la indianul lăudat: mă așteptam să-i văd pe ăi de la mese aruncând cu bani la fetele de dansează, să mă sufoc de la miros de curry, să nu am loc de stat pentru că plin de coji de alune peste tot și alte lucruri din astea de povestit nepoților imaginari. Dar de unde, stereotipurile mi-au fost date iar peste cap: era curat, mirosea bine și cardul putea fi folosit la plată. Doar muzica era cam tare așa că am stat doar preț de-o bere, după care am dat fuga alături, în Clarke Quay, unde n-a fost cu muzică de Bollywood și nici cu domnișoare dansând, dar s-a lăsat cu shoturi și beri multe.

error

Previous

Coldplay live în Bangkok

Next

Nervi. Sau cum să supraviețuiești funcționarilor publici în Asia de Sud-Est

2 Comments

  1. Alex

    poze, ba

    • Cristina

      Nu se poa’. În așa locuri nu faci poze. Nici în Bangkok nu faci poze în barurile alea despre care se vorbește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén